Eros op Tinder is gepubliceerd!

Vanaf vandaag is mijn eerste dichtbundel Eros op Tinder te koop.

De beoordeling door de uitgever van het boek:

“Met de titel ‘Eros op Tinder’ prikkel je de nieuwsgierigheid van de lezer, maar zet je tegelijkertijd de sfeer van deze gedichtenbundel sterk uiteen. Jij laat de hedendaagse datingperikelen namelijk samensmelten met het romantische beeld dat we van de liefde hebben, waarmee de titel tijdens het lezen van de gedichten regelmatig naar boven drijft in de gedachten van de lezer. Door dit thema te combineren met gedichten over de dood en mythische wezens, zorg je voor een verrassend geheel. Waar ik in mijn begin nog mijn twijfels heb bij deze combinatie, bewijs jij echter al snel dat dit erg goed werkt. De verschillende thema’s versterken elkaar en balanceren elkaar uit, waardoor jouw bundel niet zwaarmoedig of juist té luchtig is, maar juist een compromis is tussen deze twee uitersten. Met De mooiste taart en Rouwkaart weet je mij op prachtige wijze emotioneel te stemmen en toon jij aan dat jouw gedichten binnenkomen bij de lezer, chapeau!”

Het boek is te koop via de website van de uitgever http://www.boekscout.nl, de reguliere boekhandel en rechtstreeks bij mij via deze website.

link naar webwinkel http://www.boekscout.nl

Boekscout stuurt het boek zonder verzendkosten.

Wil jij meer weten of wil je het boek met signatuur of persoonlijk bericht rechtstreeks via mij kopen? Neem dan contact op via de mail info@ulrikepoetry.com .

3 gedachten over “Eros op Tinder is gepubliceerd!

Voeg uw reactie toe

 1. Voorzichtig maak ik het pakketje open. Er komt een prachtig vormgegeven boek tevoorschijn. Ik blader erin, ik lees wat gedichten. Dan leg ik het boek weg, even maar. Ik lees weer, en ik leg het boek weer weg. Er is maar één oplossing voor poëzie als dit: op leesdieet. Niet te veel ineens, zodat je elk woord, elke zin goed tot je door laat dringen. Hongerig word ik ervan, hongerig naar meer. Straks mag ik weer 😉
  Dank je wel, Ulrike.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een werk met herkenbare gevoelens, liefde, verdriet.
  Mooi omschreven woorden,
  Een leven vol emoties,
  Troost voor hen die zoeken,
  Herkenbaar voor hen die ervaren hebben.
  De juiste pleister voor de juiste wond,
  Geluk gevangen in een paar woorden,
  Jammer dat het werk nu gelezen is,
  Komt er meer?
  Bedankt Ulrike!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: